About Us

About Us

Tentang Kami

Di Mana Kesihatan Bertemu Kepuasan!

Savor the Story:
Oligo's Delicious Beginnings!

Nikmati Kisah Ini:
Permulaan Lazat Oligo!

Diasaskan sebagai sebahagian daripada kumpulan Powerroot, Oligo bermula dengan satu visi untuk mengembalikan semula pengalaman minuman malt coklat. Perjalanan kami bermula dengan semangat untuk mencipta minuman premium yang menyatukan rasa dengan manfaat kesihatan. Seiring berlalunya waktu, Oligo telah berkembang, menjadi sinonim dengan kepuasan dan kekayaan nutrisi, memenuhi selera pengguna yang dihargai.

Where Taste Meets Nutrition

Di Mana Rasa Bertemu Nutrisi

Di Oligo, kami percaya pada kombinasi rasa eksklusif dan Nutrisi minuman yang sihat. Misi jenama kami merupakan usaha dalam mencari kualiti, kesihatan, dan kegembiraan dalam setiap hirupan. Kami berkomitmen untuk memilih bahan terbaik, memastikan setiap pek atau tin Oligo mencukupi esensi kualiti Belgium dan permakanan inovatif.

Quality is our cornerstone

Kualiti Adalah Pilar Kami

Di Oligo, komitmen kami berpusat pada anda. Kepuasan anda adalah panduan utama kami. Kami dengan bangga memastikan setiap botol Oligo tidak hanya menyampaikan cita rasa yang istimewa tetapi juga kualiti yang tidak berubah. Langkah kawalan kualiti yang ketat ini adalah bukti tekad kami untuk memberikan yang terbaik kepada pelanggan yang dihargai.

Setiap teguk Oligo diformulasi dengan mengambil kira citarasa dan kesejahteraan anda. memastikan bahawa minuman kami melebihi jangkaan anda. Maklum balas yang anda berikan memberikan inspirasi kepada kami untuk terus berusaha mencapai kecemerlangan, mendorong kami untuk mengekalkan standard tertinggi dalam hal rasa, pemakanan, dan jaminan kualiti.